×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Angels maken zich klaar voor Fashion Show

20.11.2017 -

De modellen van Victoria's Secret maken zich op voor jaarlijkse Victoria's Secret Fashion Show. Dit jaar showen de vaste Victoria's Angels en de overige modellen de laatste lingeriesetjes in Shanghai. Onder hen zijn de Nederlandse modellen Romee Strijd, Sanne Vloet en Roosmarijn de Kok.


De Nederlanders postten maandag driftig berichtjes en foto's vanuit de backstageruimte. 'Bijna showtime', schreef Roosmarijn, die haar debuut maakt op de catwalk van Victoria's Secret, bij een foto op Instagram. 'Ja het is eindelijk zover. We gaan beginnen met de show dus houd je vast voor veel roze in je Instagram-feed', vult Romee aan.

 

Almost show time #vsfashionshow @victoriassecret

Een bericht gedeeld door roos (@roosmarijndekok) op

 

YES it’s finally time, we’re about to start the show so get ready for a lot of pink in your IG feed!

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

 

Getting ready for round 2 with these babes#vsfashionshow2017

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

De razend populaire Victoria's Secret Fashion Show kan jaarlijks rekenen op wereldwijde aandacht. In aanloop naar het evenement moest de organisatie behoorlijk wat tegenslagen verwerken. Zo kreeg een aantal modellen, onder wie de half-Nederlandse Gigi Hadid, niet het benodigde visum en moest naar verluidt ook zangeres Katy Perry haar geplande optreden afblazen vanwege visumproblemen. Harry Styles neemt naar verwachting het optreden van Katy Perry over.

De Victoria's Secret Fashion Show wordt volgende week, in de nacht van 28 op 29 november, uitgezonden op Net5.