×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Angelina Jolie wil van tatoeages af

18.10.2016 -

Angelina Jolie wil al haar tatoeages die haar aan Brad Pitt herinneren laten verwijderen. "Ze heeft Brads geboorteplaats in coördinaten op haar arm en een romantisch ontwerp dat ze samen hebben laten zetten in Cambodja. Ze wil beide tatoeages laten verwijderen", aldus een ingewijde.


Angelina is een liefhebber van tatoeages en heeft er meerdere op haar lichaam. Het is niet de eerste keer dat de 41-jarige actrice een tatoeage die haar doet denken aan een ex laat verwijderen. Na haar stukgelopen relatie met Billy Bob Thornton in 2003 liet Jolie ook een aantal tatoeages aanpassen of verwijderen.

Het verwijderen van tatoeages is een pijnlijke ingreep. "Het laat zien dat ze nog erg boos is op Brad", meldt de bron aan Radar. Hij voegt daaraan toe dat Jolie een keiharde vrouw is, die zichzelf niet wil laten kennen.