×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Angelina Jolie nog altijd aangeslagen door scheiding

20.02.2017 -

Ondanks de felle echtscheidingsstrijd vormen Brad Pitt en Angelina Jolie een gezin met hun kinderen, en dat zal altijd zo blijven. Angelina is echter nog zichtbaar aangeslagen door haar scheiding.


"Het was heel moeilijk. Heel veel mensen bevinden zich in deze situatie. Mijn hele gezin is door een lastige tijd gegaan. Mijn aandacht ligt bij mijn kinderen, onze kinderen", vertelde ze in Cambodja, waar haar nieuwste film First They Killed My Father dit weekend in première ging, aan de BBC. "We blijven voor altijd een familie, en dat is wat mij hier doorheen brengt. Ik probeer een manier te vinden om ons hier uiteindelijk sterker uit te laten komen."

De première was de eerste gelegenheid waar Angelina met de pers sprak sinds zij en Brad hun scheiding bekendmaakten in september. Hun zes kinderen reisden mee naar Cambodja, waar oudste zoon Maddox (15) oorspronkelijk vandaan komt.