Placeholder

‘Angelina Jolie adopteert zevende kind’

Angelina Jolie wil haar gezin met Brad Pitt weer uitbreiden. Ze zou een jongetje uit Cambodja willen adopteren.

Dat vertellen ingewijden aan Radar Online. De 40-jarige actrice en regisseur heeft de baby Alloy Shoun onder haar vleugels genomen. Het kereltje komt uit een arm gezin van dertien kinderen dat in een sloppenwijk van Siem Reap woont. Jolie nam in die regio haar nieuwe film First They Killed My Father op. "Dit lijkt wel een militaire operatie", weet de bron. "Angie wilde niet dat Brad op de hoogte was, want dan had hij herrie geschopt."

Fiets

Angelina zou spontaan hebben besloten de baby op te nemen in haar gezin nadat haar dochters Shiloh (9) en Zahara (10) bevriend raakten met de kinderen uit het gezin Shoun. De meisjes werden aangesproken door de zestienjarige Leida Shoun en waren geraakt door haar schrijnende verhaal. "Angie heeft beloofd meer dan een miljoen dollar vrij te maken om de familie te helpen en baby Alloy te adopteren."

Shiloh en Zahara zijn volgens de ingewijden meermaals gaan shoppen met de kinderen uit het arme gezin. Ook namen ze de kinderen mee op stap en kochten ze twee fietsen voor het gezin. "We hadden maar een fiets voor de hele familie en die was oud. Dus dit is een geweldig cadeau voor ons", zei Leida tegen Radar Online. "Shiloh, Zahara en hun familie zijn goede en erg aardige mensen."