Angelina en Brad doen verliefd

Brad Pitt en Angelina Jolie lieten gister zien dat er niets waar is van de geruchten dat ze uit elkaar gaan. Ze knuffelden, kusten en lachten wat af samen.

Brad en Angelina woonden gisterensamen met hun oudste zoon Maddox de Superbowl-finale in Miami bij. Tijdens dewedstrijd konden de twee niet van elkaar afblijven. Ze zoenden en knuffeldenwat af terwijl ze de New Orleans Saints aanmoedigden.

De Jolie-Pitts hadden de beste plekken, dus deaanwezige fotografen kregen volop de kans om het innige koppel op de gevoelige plaat vast teleggen. Hiermee drukt het veelbesproken Hollywoodkoppel geruchtenover een breuk de kop in. Brad en Angelina zijn na 5 jaar nog steeds hartstikkegek op elkaar!

De Super Bowl is een fenomeen in AMerika. Het jaarlijkse sportevenement wordt door 100miljoen mensen op televisie bekeken en elke celebrity die ertoe doet is bij deAmerican Football-finale aanwezig. Tom Cruise, Katie Holmes, Jennifer Lopez,Marc Anthony, Ashton Kutcher, Demi Moore, Hilary Swank, Kim Kardashian…allemaalkwamen ze hun favoriete team aanmoedigen.

Voor de sportliefhebbers: Uiteindelijkversloegen de New Orleans Saints de Indianapolis Colts.