×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Angela pas op de helft van haar leven

14.02.2014 -

Angela Groothuizen is inmiddels 54 jaar en dat weet ze maar al te goed. Maar buiten haar oogleden, heeft ze verder niets aan haar lichaam laten doen. "Ik kan fronsen, ik ben écht! Ik heb geen opgespoten lippen", zegt ze.


Het jurylid van The Voice Kids ziet het wel zitten om heel oud te worden. "Ik weet niet of ik 300 wil worden, maar 110 lijkt me wel leuk. Die eeuwige jeugd is al veel dichterbij dan we denken. Natuurlijk, ik word onderhand een oude taart. Interesseert me niks, zolang ik maar jong van geest blijf," vertelt ze in het AD

Daarom blijft de voormalige Dolly Dot ook stug doorgaan. "Als je met uitgaan ook nog eens zo lang doorgaat dat je het licht uitdoet – ik ben best rock 'n roll – dan verlies je nog even wat sneller hersencellen. Maar ik moet scherp blijven. Ik ga nog wel door tot mijn 90ste. Die levenslust heb ik."