Andy van der Meijde en partner Melisa

Andy & Melissa gaan geen B&B beginnen in reallifesoap: ‘Smeer niet eens een broodje voor mijn eigen vrouw’

Talpa kondigde aan dat de nieuwe reallifesoap van Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa Schaufeli draait om hun nog op te zetten bed and breakfast in Spanje, maar dat is nieuws voor de 42-jarige oud-voetballer. “Daar is helemaal niets van waar “, zegt hij tegen het ANP.

Het idéé alleen al, grapt Andy… “Zie je mij al ontbijt maken voor iemand anders? Ik smeer niet eens een broodje voor mijn eigen vrouw, laat staan voor een vreemde!” Maar de verkeerd verstrekte informatie mag de pret niet drukken, zegt hij. “We zijn enthousiast en hebben er zin in.”

Foutje, bedankt

Een woordvoerder van Talpa erkent de fout. “Zij hebben een huis gekocht in Spanje dat zij gaan verhuren. Dit en meer volgen wij in deze serie. Hierin is B&B genoemd. Dit is niet juist. Het betreft een huis voor de verhuur.”

De realityserie start op 26 augustus op SBS6. Andy maakte vorig jaar zelf al nieuwe afleveringen van de serie, uitgezonden op zijn populaire YouTube-kanaal. De eerdere series van Andy & Melisa waren zowel bij SBS6 als via RTL te zien.