×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André van Duin overladen met reacties na emotioneel DWDD-optreden

André van Duin overladen met reacties na emotioneel DWDD-optreden
21.03.2020 -

André van Duin schoof vrijdagavond aan bij Matthijs van Nieuwkerk, die de komiek nog een keer aan tafel wilde hebben in De Wereld Draait Door. Het werd een ontroerend optreden dat tientallen lovende reacties opleverde op sociale media. Ook Van Duin zelf is overdonderd door de vele complimenten.


‘In mijn hele carrière heb ik nooit zoveel reacties gehad op een tv-optreden’, zegt André (73) tegen het AD. ‘Het is extreem, ik wil niet overdrijven, maar ik denk dat ik 150, 160 sms’jes en mailtjes heb. En als je op Twitter kijkt, is er al helemaal geen doorkomen aan. Iedereen geeft complimenten: wat heb je mooi gezongen, we zaten in tranen op de bank. Het hele land is blijkbaar ontroerd, het is Heel Holland Huilt.’

André vertelde, voordat hij een cover van La Bohème van Charles Aznavour zong, openhartig over het overlijden van zijn echtgenoot Martin Elferink.