×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes ‘wordt honderd’ met Monique

André Hazes ‘wordt honderd’ met Monique
14.03.2020 -

Enkele weken geleden had hij het met Bridget Maasland nog over kinderen krijgen, maar inmiddels is André Hazes er weer zeker van dat hij oud wordt met Monique Westenberg. Via Instagram liet de zanger weten dat hij en Monique 'heel graag 100 willen worden samen'.


André is sinds vorige maand weer terug bij zijn ex, die hij in november verliet voor Bridget. Hoewel de twee weer stapelgek zijn op elkaar, zijn er ook minpuntjes. Zo stoort André zich aan het gesnurk van Monique. ‘Zij snurkt gewoon als een bouwvakker die na 24 dagen achter elkaar volle bak werken in het cement, gipsen muren, vloeren verwijderen en asbest eindelijk thuis is en kan relaxen’, deelde de zanger bij een geluidsfragment in zijn Instagram Stories.

Voor André zit er niets anders op dan alleen te slapen. ‘Ik zeur voor de rest niet hoor. Ze maakt veel goed. Maar denk dat Dre zijn kamer, waar hij toch niet ligt, mijn kamer gaat worden’  Dat doet de zanger dan weer ‘gewoon voor het feit dat we heel graag 100 willen worden samen…’

Lees ook:

Zoveelste tegenslag voor Addy van den Krommenacker

De pijn van Miss Montreal: ‘Ik zeg elke dag tegen mijn vriend dat ik van hem hou’

Berget Lewis onthult: ‘Ik wil trouwen’