×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes wil tatoeages zoontje

8.09.2017 -

André Hazes wint er geen doekjes om. Hij wil een hele reeks tatoeages van zijn zoon, zo vertelt hij in Libelle. Momenteel heeft de zanger al heel groot de naam van zijn vriendin Monique in zijn nek staan.


‘Ik wil iets op mijn hart, maar ik weet nog niet hoe. Het doet ook zo’n pijn. Je zou het niet denken als je me ziet, maar ik vind een tatoeage laten zetten echt een hel', aldus André. ‘Maar er gaan er de aankomende jaren ongetwijfeld een hele hoop van mijn zoontje komen. Elke keer als hij iets belangrijks meemaakt in zijn leven, zet ik dat op mijn lijf. Bijvoorbeeld als hij zijn eerste zwemdiploma haalt. Maar nu kan hij natuurlijk nog helemaal niks’.

De uiterlijke gelijkenis tussen hem en zijn zoon noemt de 23-jarige zanger 'eng'. ‘En hij lijkt nóg meer op mijn vader. Zijn hoofd is bol, zonder nek, en hij heeft een dikke buik. Maar ook de manier waarop hij lacht, is precies mijn vader,’ vertelt de zanger.