André Hazes

André Hazes: ‘Monique en ik gaan goed met elkaar om’

Ondanks hun relatiebreuk en het feit dat André alweer een nieuwe liefde heeft, gaan de zanger en Monique goed met elkaar om. Dat onthult André in de nieuwe podcast van Shownieuws.

André heeft onlangs het nummer Kleine Grote Vriend uitgebracht voor zijn zoontje André junior (4). Via het liedje, dat hij schreef in samenwerking met John Ewbank, probeert hij zijn zoon uit te leggen dat de relatie tussen hem en Monique niet werkte. In de Shownieuws-podcast vertelt de zanger dat Monique als een van de eersten het nummer heeft gehoord. ‘Toen ik uit de studio kwam, ben ik meteen naar Monique gereden’, aldus André. ‘Monique zei letterlijk: Ik weet zeker dat Dré dit later heel mooi vindt.’ Volgens de zanger is het contact met zijn ex goed. ‘Wij gaan best wel goed met elkaar’, vertelt hij.

Oneerlijk

André baalt dat ‘half Nederland’ denkt dat hij niet meer omkijkt naar Monique en hun zoontje en dat er wordt gedacht dat hij en Monique ruzie hebben. ‘Wij hebben geen ruzie. Ik ben goed voor hen. Zij wonen in het huis. Ik onderhoud hen. Ik hou van hen’, benadrukt hij. ‘Half Nederland denkt dat ik slecht voor hen ben. En dat is best wel oneerlijk, aangezien ik heel goed voor ze ben.’ Omdat Monique en Dré in het huis blijven wonen, is André op zoek naar een nieuwe woning. ‘Ik blijf altijd in een straal van vijf kilometer van mijn zoon’, aldus de zanger. ‘Ik zie hem drie keer per week. (…) Ik heb met Moon afgesproken dat ik hem op bed kan leggen, voorlezen en dan ga ik weer naar huis.’