Andre Monique Bank

André Hazes en zijn ex Monique genieten van gezamenlijke vakantie

Ex-geliefden Monique Westenberg en André Hazes zijn voor de tweede keer dit jaar samen met hun zoontje André jr. op vakantie. Ze zijn in Thailand en vermaken zich prima, is te zien op beelden die Monique zaterdag op Instagram deelt.

Zo plaatst ze een foto van vader en zoon die samen op een jetski zitten. Ook deelt ze in haar Instagram Stories een foto waarop te zien is hoe Hazes op een zwemband in het zwembad geniet van de zon.

Eerder dit jaar gingen de zanger en zijn ex ook al met hun zoontje op vakantie. Die reis naar de Verenigde Staten was om te onderzoeken welke “vorm” ze als gezin nodig hebben in de toekomst. “Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn”, schreef Monique toen. Voor zover bekend zijn de twee wel nog steeds uit elkaar.

Knipperlichtrelatie

Westenberg en Hazes hadden tussen 2014 en 2021 een knipperlichtrelatie. De zanger haalde in september vorig jaar zijn agenda leeg omdat hij kampt met een burn-out. Concerten voor dit jaar werden later geannuleerd zodat hij tijd heeft om te herstellen.