×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André van der Toorn is kankervrij

14.12.2017 -

André van der Toorn is schoon verklaard van kanker. De SBS-presentator is volledig hersteld, laat hij blij weten op Facebook.


'Ik heb vandaag bij de VU het best denkbare nieuws gekregen: de kanker is weg. Volledige remissie zoals ze dat noemen. Ik kan het nog niet helemaal bevatten en ben onwaarschijnlijk blij', schrijft André, die direct de kans greep om zijn volgers te bedanken voor 'alle lieve berichten': 'Dat heeft mij enorm gesteund in de meest spannende, verdrietige, onwerkelijke en onzekere periode uit mijn leven'.

Bij André werd dit voorjaar lymfeklierkanker geconstateerd. Het gezicht van Wegmisbruikers kreeg daarna nog een klap te verwerken. Zijn relatie liep na twintig jaar op de klippen.