×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Rieu komt weer naar Maastricht

20.09.2017 -

André Rieu speelt ook volgende zomer weer in Maastricht. Op 6, 7 en 8 juli staat de violist met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof voor de veertiende editie van zijn populaire concertreeks.


'Geweldig! Deze editie gaan we weer alles uit de kast halen om de vorige edities te overtreffen en er prachtige concerten van te maken', zegt André in een reactie.

Vorig jaar stonden er liefst tien concerten op de agenda en kwamen er meer dan 100.000 liefhebbers uit de hele wereld af op een van de shows. David Hasselhof was toen één van de gastartiesten.

De kaartverkoop voor de nieuwe serie concerten, voorlopig drie stuks, begint vrijdag.

Vorige week kwam André Rieu nog in het nieuws omdat hij een verslaggeefster de stuipen op het lijf joeg met een photobomb.