×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Rieu geeft tiende concert op het Vrijthof

17.03.2017 -

Voor de allereerste keer geeft André Rieu tien concerten op het Vrijthof. In juli van dit jaar is het zover en op de 21ste van die maand is het tiende concert.


De kaartverkoop voor het concert start vandaag. De concertreeks viert dit jaar het 30-jarig jubileum van het Johann Strauss orkest. Bij de concerten vorig jaar op het Vrijthof waren meer dan 80 nationaliteiten vertegenwoordigd. 

'Toen ik mijn orkest oprichtte in 1987, waren we met 12 orkestleden', zegt André Rieu in het persbericht van ANP. 'Nu staan we met meer dan 60 mensen op de bühne. Hoewel er veel veranderd is, is een ding nooit gewijzigd: het plezier om samen muziek te maken, zowel in een klein ensemble, als met een groot orkest. Het programma dit jaar zal feestelijk zijn. Het is een jubileumjaar.'