×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes was bang voor Avicii-scenario

25.09.2018 -

De dood van dj Avicii opende eerder dit jaar de ogen van André Hazes. De zanger realiseerde zich daardoor dat hij aan de noodrem moest trekken en rust moest nemen.


'Ik was zo verschrikkelijk vermoeid en had nergens meer zin in. Mijn leven bestond alleen nog maar uit optredens door het hele land. Het was onmogelijk die manier van werken vol te houden', kijkt André in een ochtendkrant terug.

'Toen het nieuws naar buiten kwam dat Avicii een einde aan zijn leven had gemaakt omdat het hem allemaal teveel was geworden, schrok ik heel erg', vervolgt de zanger. 'Ik herkende mezelf in de verhalen en realiseerde me dat er iets moest gebeuren.'

Begin juli annuleerde André daarom al zijn optredens. Inmiddels staat hij weer op het podium. 'Nu gaat het gelukkig veel beter en ben ik echt weer klaar om te knallen.'