×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes ‘populairste artiest’

2.10.2017 -

André Hazes heeft maandag tijdens het muziekevent Buma NL de Ticketmaster Award gekregen voor populairste Nederlandstalige artiest van het afgelopen jaar. Hij kreeg de award uit handen van oud-winnaar Marco Borsato.


André was verrast door de prijs. Hij was namelijk op het event om samen met Marco Borsato een speech te geven over zijn carrière en passie voor het vak. 'Populairste artiest 2016/2017. Nou dank jullie wel!', schrijft hij op Instagram bij een foto waarop hij de award in ontvangst neemt.

 

Populairste artiest 2016/2017. Nou dank jullie wel!

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Vandaag een mooie award in ontvangst mogen nemen van @ticketmasternl bij een college voor @bumanl2017

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

De Ticketmaster Award is gebaseerd op de kaartverkoop. Ook wordt er gekeken naar websitebezoek en naar de zoekopdrachten op de website van Ticketmaster. Begin dit jaar verkocht de 23-jarige zanger twee keer AFAS Live uit en deze maand treedt hij twee keer op in de Rotterdamse Ahoy. Om zich daar goed op voor te bereiden, nam hij afstand van zijn gezin en nam de zanger zijn intrek in een hotel.