×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes over verzoening Rachel

30.01.2018 -

André Hazes vertelt in een interview met Shownieuws openhartig over de verzoening met zijn moeder Rachel: 'Ik wilde het eigenlijk afgelopen oktober al'.


André is bijzonder openhartig over de verzoening met zijn moeder. Voornamelijk de grote concerten voor de jonge zanger, waren een belangrijke reden om de ruzie bij te leggen: 'Het is natuurlijk normaal dat je moeder erbij is wanneer je voor het eerst in Ahoy staat. Zo'n moment hoort gewoon compleet te zijn. Dus wij zijn heel blij dat het nu weer op deze manier gaat en ik ga ervan uit dat zij de komende keer dat ik in Ahoy sta alle drie de shows erbij is. Dan krijgt ze de beste plek in de zaal'. 

Apart blijft het voor Rachel wel: 'Ze heeft hier natuurlijk ongelooflijk veel met mijn vader meegemaakt. En dat ze dat dan nu met haar zoon gaat doen, is voor haar natuurlijk heel apart. Dat ik door dezelfde gang loop waarin zij met 'die ouwe' gelopen heeft', aldus André. 

Over de zwangerschap van zijn zus laat hij verder niks los. Hij laat met een korte 'nee', weten dat hij niet wil reageren op het nieuws. Die banden zijn dus zeker nog niet bijgelegd. 

Bekijk het interview hier