×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes op bruiloft Johnny

André Hazes op bruiloft Johnny
5.10.2018 -

André Hazes heeft donderdagavond opgetreden tijdens de feesten rond het huwelijk van Johnny de Mol en zijn Anouk. Naar verwachting zullen de presentator en zijn geliefde vandaag in Portugal elkaar het jawoord geven.


 

Tante Linda de Mol verklapte afgelopen weekend al dat het huwelijk 'komende week' zou plaatsvinden. 'Een optreden mogen geven voor Johnny en zijn aanstaande', schrijft André Hazes bij de foto op Instagram van het feest. 'Wat een warme familie', aldus de zanger. Op de foto is ook Linda de Mol te zien. Johnny verklapte eerder al dat het een intiem huwelijk zou worden, waar alleen zijn allerbeste vrienden en familie bij aanwezig zullen zijn. Over de exacte locatie wilde de presentator niet veel kwijt, behalve dat het op een voor hem en zijn verloofde 'speciale plek ergens in het buitenland' zal zijn. Omdat beiden al jaren verknocht zijn aan Portugal, en omdat de familie de Mol daar ook enkele huizen bezit, wordt aangenomen dat het feest vandaag in de Algarve zal plaatsvinden.