×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes maakt blunder tijdens VVAL

23.01.2018 -

Wat moet dat een ongemakkelijk moment zijn geweest voor André. Tijdens een concert bij De Vrienden Van Amstel Live gooit hij per ongeluk zijn microfoon in het publiek en daarna, zoals te zien op video twee, gooit hij ook nog per ongeluk een heel glas bier over collega Xander de Buisonjé heen. Ai...


André deelt een video van zijn optreden op Instagram. Tijdens zijn grote hit Leef laat hij vol enthousiasme zijn microfoon uit zijn hand vallen. De microfoon belandt in het publiek.

 

Let op mijn microfoon!!!

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Om zijn nummer af te kunnen maken, pakt de volkszanger de microfoon van Xander de Buisonjé die achter de piano zit. Het pakken van de microfoon gaat niet zonder slag of stoot, want André weet een vol biertje over zijn collega heen te gooien.

 

Jongens…. deel 2!

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op