×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes krijgt geen genoeg van soap

18.04.2018 -

Als het aan André Hazes ligt, is zijn reallifesoap niet één, maar twee keer per jaar op de buis. 'Zolang de mensen het leuk vinden, offer ik mezelf wel op', grapt hij.


Eigenlijk zou er maar één seizoen gemaakt worden van André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven, waarin de zanger toe leefde naar zijn concerten in Ahoy. 'Maar mensen bleven maar vragen waarom het klaar was', zegt hij tegen BuzzE. En dus is de reallifesoap rondom André vanaf woensdagavond weer te zien op SBS6: 'Dit keer werken we helemaal nergens naar toe, maar we maken zat mee om een serie over te maken'.

André is wel te porren voor een derde seizoen dat nog dit jaar op de buis zou moeten komen. 'Daarin kunnen we weer naar de Ahoy-concerten toe werken', zegt de zanger, die in oktober drie shows in de Rotterdamse evenementenhal geeft. 'En volgend jaar verzin ik weer wel wat anders. Ik vind het allemaal prima, ik denk dat het alleen maar leuk is'.