×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes: ‘Ik heb er gewoon zin in’

23.11.2017 -

André Hazes heeft besloten om toch maar alvast kerstinkopen te gaan doen, ook al mag het eigenlijk nog niet. Wat een durfal is het ook hè!


'Ik ga straks naar de Intratuin met mijn kind en daar ga ik dus kerstversiering halen. Ik weet het, het mag niet en ik heb er eigenlijk ook nog geen zin in want het is nog november; te vroeg dus', legt hij uit.

Maar stiekem heeft de zanger er wel een klein beetje zin in hoor: 'Ons huis is ongeveer even groot als een kerstboom dus dat gaat niet passen, maar ik ga wel versiering voor buiten halen. Dat vind ik leuk. Ik zie het ook al helemaal voor me. Ik pak de stroom vanuit de slaapkamer en hatsa! Ik heb er gewoon zin in ook al mag het niet, ik doe het gewoon. Gezellig!'

 

Hatsaa

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op