×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes heeft spanning onder controle

André Hazes heeft spanning onder controle
26.10.2018 -

André Hazes heeft gezonde spanning voor de eerste van zijn drie uitverkochte concerten in Ahoy Rotterdam. Maar de zanger laat zich niet beïnvloeden door de zenuwen.


'Ergens ben ik heel erg gespannen, maar voor het eerst in mijn leven neemt dat niet de overhand. Dat is wel heel lekker', zei André vooraf aan de show voor de camera van het ANP.

'De repetities gingen helemaal vlekkeloos. Ik denk dat het vanavond helemaal fantastisch wordt. Het dak gaat los, het gaat er af, het maakt me niet uit maar het wordt een feest. Ik denk dat het heel vet gaat worden.'

Eerder deze maand maakte André bekend dat hij ook volgend jaar weer de Ahoy aan doet. De kaartverkoop voor dat concert is inmiddels begonnen.