André Hazes en Monique over trouwen en tweede kind

André Hazes wil dolgraag een broertje of zusje voor zijn zoon André, maar voorlopig zit dat er nog niet in. Volgens de zanger ligt de bal bij zijn vriendin Monique. “En die bal ligt nog ver weg in de sloot”, zegt zij in het AD.

“Het is nu negen maanden na de bevalling en in mentaal en lichamelijk opzicht ben ik eindelijk weer mezelf”, vertelt Monique. “Ik moet er nu niet aan denken om weer met een dikke buik rond te lopen. We willen zeker een tweede, maar nu nog even wachten.”

Ook trouwen is nog niet aan de orde. “Waar moeten we de tijd vandaan halen?”, stelt Monique, die vanaf vrijdagavond met André en vrienden en familie op SBS6 te zien is in de reallifesoap ‘André Hazes. Ik haal alles uit het leven’.

André en Monique geven elkaar ooit het jawoord, maar ook de zanger heeft geen haast. “We hebben een prachtige zoon, zijn zó gelukkig met elkaar en hebben geen haast, al zou ik het fantastisch vinden als zij mijn achternaam zou dragen, maar dat komt allemaal nog wel. Eerst maar eens een huis kopen.”