×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amira krijgt masterclass van André Rieu

2.11.2013 -

Amira Willighagen mag binnenkort op bezoek bij André Rieu. De jonge zangeres heeft indruk op hem gemaakt en werd door Rieu uitgenodigd om met zijn orkest te komen zingen.


Amira was vrijdagavond te gast bij RTL Late Night. Het 9-jarige zangtalent uit Nijmegen staat volop in de schijnwerpers sinds ze haar imposante operastem liet horen in Holland's Got Talent. Filmpjes van haar optreden op YouTube zijn inmiddels miljoenen keren bekeken.
In de talkshow van Humberto Tan sprak het meisje vol bewondering over de beroemde violist nadat Tan haar vroeg wat ze van Rieu vond. In een even later getoonde videoboodschap nodigde hij haar uit voor 'een soort masterclass'. Willighagen ziet het helemaal zitten.