×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amerikanen ook al fan van sexy Jim Bakkum in Onze Jongens

29.12.2016 -

Iedereen wil Jim Bakkum en Juvat Westendorp met ontbloot bovenlichaam zien dansen in Onze Jongens. Niet alleen wij hier in Nederland, want de Amerikanen zijn ook al fan. 'Er is een nieuwe versie van Magic Mike onderweg en de trailer is ongelooflijk heet'.


Dat wordt geschreven op het Amerikaanse platform Elite Daily. 'Kerst is nog niet voorbij dames', schrijft Katie Corvino over de Nederlandse film. 'Er is een nieuwe versie van Magic Mike onderweg en het is misschien nog wel heter dan het origineel.'

Het enige probleempje volgens de site is dat de film in het Nederlands is. Maar dat maakt de beelden er natuurlijk niet minder op. 'We hebben alleen nog maar de trailer tot nu toe, MAAR LAAT ME DIT ZEGGEN, het is nog steeds ongelooflijk heet.'

Daarna neemt ze de lezer mee aan de hand met screenshots van de trailer. 'Er is deze sexy man', waarmee ze doelt op Jim Bakkum. 'Hij heeft veel spieren en doet veel werk… met zijn hout… je weet wel, houtbewerking', gaat ze verder. 'Opeens, uit het niets, verliest de knappe man zijn shirt. O nee! Hoe gaan we dit overleven?!', grapt ze. Ze vraagt Jim aan het einde van het bericht zelfs om met haar te trouwen. Helaas, Katie, Jim is al bezet. 

Ook de Amerikaanse Cosmopolitan heeft intussen een lovend stuk geschreven over de film.