×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amerikaans nieuwsprogramma bespreekt clip André Hazes

10.03.2017 -

André Hazes is opgedoken in een Amerikaans nieuwsprogramma met zijn clip van Ik Haal Alles Uit Het Leven. Niet omdat ze zo'n fan zijn van zijn muziek, helaas, maar vanwege de auto waar hij in zit in de video. Sommigen dachten even dat de zanger in een gestolen politieauto van de politie van West Palm Beach reed.


Dat is het onderwerp in een uitzending van WPTV. In de clip van André is een replica van een politieauto van de lokale politie van West Palm Beach te zien. De Nederlandse Raymond Bonnet heeft de politiewegen na laten maken. 

Een foto van de wagen zwerft nu rond op Facebook. Waarom? Omdat het voertuig in de sneeuw staat en sneeuw komt in Florida natuurlijk niet voor. Veel Amerikanen dachten dat de auto gestolen was, maar niets bleek dus minder waar. 

André schrok wel van de berichten. 'Het leek voor mij meer alsof die gestolen was', zegt hij tegen Shownieuws. Dat hij nu aandacht heeft gekregen voor zijn nummer in het programma, dat vindt hij dan wel weer leuk. 'Weet je, het gaat niet om de clip, maar het is wel heel dik dat het gebeurt.'