×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amber Heard was doodsbang voor ‘monster’ Johnny Depp

Amber Heard was doodsbang voor ‘monster’ Johnny Depp
3.01.2019 -

Amber Heard, de ex-vrouw van Johnny Depp, was op bepaalde momenten 'doodsbang' voor de acteur. Dat blijkt uit documenten die in bezit zijn van The Hollywood Reporter.


Heard had tijdens haar huwelijk met Depp een aparte naam voor de duistere kant van de Pirates of the Caribbean-acteur. 'Zijn andere persoonlijkheid – die bovenkwam als hij me sloeg – noemden we 'het monster'. We hebben dat jarenlang zo genoemd', bekent Heard volgens de rechterlijke papieren. 'Ik was doodsbang voor dat monster', voegt ze eraan toe.

Depp en Heard gingen in 2017 na een lange vechtscheiding uit elkaar. De actrice beschuldigde Depp destijds van fysieke en verbale mishandeling. De 55-jarige acteur zegt onschuldig te zijn.