Placeholder

Amber Heard te laat voor getuigenis tegen Johnny Depp

Amber Heard heeft de advocaten van Johnny Depp zaterdag flink laten wachten. De 30-jarige actrice kwam anderhalf uur te laat voor haar getuigenis in haar echtscheidingszaak tegen Depp.

Amber was opgeroepen om 10.00 uur (lokale tijd) een getuigenis af te komen leggen over de vermeende mishandelingen die hebben plaatsgevonden tijdens het huwelijk van Heard en Depp. Pas om 11.30 uur ging de blondine door een achteringang naar binnen, meldde TMZ.

De getuigenverklaringen duren naar verwachting de hele dag. Depps advocaten zullen Heard flink aan de tand voelen over haar beschuldigingen aan Johnny's adres. Zo zal de actrice moeten uitleggen hoe het kan dat agenten geen fysiek bewijs aantroffen van mishandeling toen zij op haar alarmerende telefoontje reageerden. Ook zal Amber moeten verantwoorden waarom ze geld wil van haar ex terwijl hun huwelijk maar vijftien maanden heeft geduurd.

Johnny en Amber liggen sinds mei dit jaar in scheiding. Heard beschuldigt Depp ervan haar mishandeld te hebben gedurende de relatie. Johnny's advocaten spreken alle aantijgingen tegen en zeggen dat Amber uit is op geld van de ster.