Amber Heard schakelt politie in

Amber Heard heeft maandag de politie opgetrommeld, omdat medewerkers van haar ex Johnny Depp zijn begonnen met het ruimen van hun huis in het centrum van Los Angeles. Volgens Amber is dit in strijd met het tijdelijke straat- en contactverbod dat hem eind mei door de rechter is opgelegd.

Johnny Depp moet bijna 100 meter uit de buurt van Amber blijven, in ieder geval tot de hoorzitting die op vrijdag staat gepland. Volgens bronnen van TMZ is Johnny zelf niet aanwezig bij de verhuizing, maar zijn het Johnny's medewerkers die spullen van de wand halen en meubels uit het huis meenemen.

Het contact- en straatverbod biedt Depp de ruimte om persoonlijke spullen zoals kleding op te halen. Het kamp van Amber meent dat zijn medewerkers te ver gaan, zeker omdat Johnny zelf momenteel op de Bahama's verkeert. Er kan daarom geen sprake zijn van een dringende noodzaak.

Het kamp van Depp bevestigt dat er persoonlijke spullen uit het huis worden gehaald en dat ze zich aan de wettelijke voorschriften houden.