Amanda Krabbé weer alleen op reis

Amanda Krabbé laat haar man en vier kinderen deze zomer opnieuw achter om alleen op reis te gaan. Iets wat ze ieder jaar 'nodig' heeft. ’Als ik één keer per jaar iets als dit mag doen, dan ben ik helemaal gelukkig en tevreden. Dan wil ik de rest van het jaar met alle liefde de ideale moeder zijn’, vertelt ze aan het AD.

 

De vrouw van presentator Martijn Krabbé ging eerder vier maanden walvissen redden op zee en ook nam ze deel aan het programma Expeditie Poolcirkel. Dit jaar gaat ze met een vriendin een aantal weken rondtrekken langs de westkust van Amerika, met als eindbestemming het festival Burning Man in Nevada.

Wanneer Amanda terugkeert van haar roadtrip, wil ze zo snel mogelijk weer aan het werk. ’Onze kinderen zitten inmiddels allemaal op school en ik heb dus weer de tijd om iets te doen. Het is niet zo dat ik me eenzaam voel thuis als Martijn weg is, daar heeft het niets mee te maken. Voor mij is het noodzaak om me intellectueel te blijven ontwikkelen, anders word ik een heel ongelukkig mens.’