×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Amanda Bynes wil modeontwerpster worden’

6.12.2013 -

Amanda Bynes wil haar leven zo snel mogelijk weer oppakken. De actrice, die afgelopen week werd ontslagen uit de kliniek waar ze werd behandeld voor schizofrenie en een bipolaire stoornis, maakt wel een carrièreswitch.


 

Amanda heeft zich ingeschreven voor een opleiding bij de Fashion Institute Of Design And Merchandising in Californië, weet TMZ. Ze wil modeontwerpster worden, fluisteren bronnen. Mensen rondom de actrice denken ook dat de opleiding haar zal helpen om structuur te krijgen in haar leven.

Bynes doet het voorlopig wel rustig aan en heeft zich onder een alias ingeschreven voor twee niet al te zware vakken. De getroebleerde actrice wordt naar colleges gebracht en ook weer opgehaald. Verder zal haar behandeling gewoon verdergaan tijdens haar schooltijd. Amanda heeft vier keer per week een therapiesessie op de agenda staan.