×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amanda Bynes voor de rechter

8.01.2014 -

Amanda Bynes moet zich volgende maand voor de rechtbank verantwoorden voor de aanklacht rijden onder invloed. Een rechter in Los Angeles besloot dinsdag dat de hoorzitting op 20 februari zal plaatsvinden.


De geplaagde actrice zou in april 2012 met haar auto een politiewagen hebben geraakt en vervolgens zijn doorgereden. Ze werd later alsnog gearresteerd en volgens agenten zat Amanda dronken achter het stuur. De actrice heeft dat altijd ontkend.

De zaak stond eigenlijk gepland voor afgelopen zomer, maar Amanda werd vlak voor de zitting opgenomen in een psychiatrische kliniek wegens haar vreemde en roekeloze gedrag. Volgens haar advocaat was de Hairspray-ster destijds mentaal niet in staat om voor de rechter te verschijnen. Dat meldt New York Daily News.

Bynes werd afgelopen maand ontslagen uit de kliniek en daarop besloot de rechter een nieuwe datum vast te stellen.