×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amanda Bynes doet weer normaal

1.03.2014 -

Amanda Bynes heeft na maanden weer iets van zich laten horen op Twitter. Na een aantal verontrustende en beledigende tweets maanden eerder, lijkt het nu een stuk beter met de actrice te gaan.


'Hallo iedereen! Ik ben hard aan het studeren aan het @FIDM maar ik wil tegen mijn fans zeggen dat ik van ze houd!', schreef de 27-jarige Bynes zaterdag op haar Twitterpagina.

Bynes werd vorig jaar december na zes maanden ontslagen uit een kliniek waar ze werd behandeld voor schizofrenie en een bipolaire stoornis. Sindsdien woont de actrice bij haar ouders en studeert ze aan het Fashion Institute of Design & Merchandising in Orange County. Volgens ingewijden gaat het goed met Amanda en gedraagt ze zich normaal.