×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Alyssa Milano woedend

10.04.2015 -

Alyssa Milano is niet blij met de beveiligingsmaatregelen op het Londense vliegveld Heathrow. De moedermelk van de actrice werd daar donderdag in beslag genomen. "Niet okay", schreef ze in reactie op Twitter.


Alyssa, die bijna 300 milliliter van haar melk verloren zag gaan, vindt de regels onlogisch. "Ze zeiden dat de melk mee had gemogen als ik de baby bij me had gehad. Maar waarom zou ik melk afkolven als ik de baby bij me had gehad???", twitterde ze. "Waarom kun je mijn toiletspullen testen om te zien of ze veilig zijn maar moet je mijn moedermelk weggooien?"

Heathrow liet in reactie weten dat wanneer er geen baby aanwezig is, alle vloeistoffen nu eenmaal in flesjes van minder dan 100 milliliter gedragen moet worden. Alyssa twitterde daarop dat ze de melk best alsnog had willen overgieten, maar dat het zonder discussie werd weggegooid. Bovendien moest ze eenmaal voorbij de beveiliging opnieuw kolven."Dus ik heb alsnog 150 milliliter moedermelk meegenomen.

De 42-jarige Charmed-actrice heeft een 3-jarig zoontje, Milo, en een dochtertje van 7 maanden, Elizabeth.