×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ali B maakt jaloers met dure Rolex

Ali B maakt jaloers met dure Rolex
23.12.2018 -

Rapper Ali B maakt veel reacties los bij fans met een Instagram-post waarin hij met zijn peperdure Rolex pronkt. Volgens een ochtendkrant krijgt hij kritische reacties, maar ook lof, voor de foto waarin hij het uurwerkje van minstens vijftienduizend euro laat zien.


De rapper plaatste de foto terwijl hij op vakantie was, en zette het onderschrift "Ik zag laatst een negatieve recensie over mijn Rolex Yacht Master 2 op youtube….speciaal voor jullie nog een foto" bij. Een groot deel van zijn fans noemen de actie 'overdreven' en vinden het niet kunnen dat Ali met zo'n duur horloge pronkt. Anderen zien het minder cynisch, en noemen de Rolex 'dik verdiend' door Ali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op