Alec en Hilaria Baldwin verwachten opnieuw hun vijfde kind

Vrolijk nieuws voor Alec Baldwin en zijn vrouw Hilaria. Zij is opnieuw zwanger, nadat ze in november nog een miskraam kreeg. Dit liet Hilaria weten via een video op Instagram, waarin ze vol trots haar babybuik laat zien.

‘Zet het geluid maar harder, want dan mag de baby verder praten. Ik kan namelijk niet onder woorden brengen hoe gelukkig dit geluid ons maakt,’ aldus Hilaria, terwijl het geluid van een kloppend hartje te horen is. ‘We hebben zojuist te horen gekregen dat alles goed gaat en dat dit kleine apie helemaal gezond is. Ik wilde dit nieuws heel graag met jullie delen, want we gaan er weer voor!’

De 62-jarige acteur en zijn vrouw waren intens verdrietig na de miskraam in november. Hilaria was toen 4 maanden zwanger en de baby zou een meisje zijn geweest. Eerder dat jaar kreeg het stel een miskraam in april, maar desondanks wilden ze toch proberen samen een vijfde kindje te krijgen.

Alec en Hilaria zijn al de trotse ouders van Carmen (6), Rafael (4), Leonardo (3) en Romeo (2). Baldwin heeft ook een 24-jarige dochter Ireland uit zijn eerdere huwelijk met Kim Basinger.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen