×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Alec Baldwin voor de rechter

Alec Baldwin voor de rechter
26.11.2018 -

lec Baldwin moest maandag vanwege een parkeerruzie voorkomen bij een rechtbank in New York. De 60-jarige acteur kreeg het op 2 november in New York aan de stok met een 49-jarige automobilist.


De andere man probeerde te parkeren op een plek die een familielid van Baldwin vrijhield. Daarop kreeg hij ruzie met Baldwin. De man zegt dat Baldwin hem in het gezicht heeft geslagen, hij moest na het opstootje met pijn aan zijn kaak en nek naar het ziekenhuis.

Baldwin, bekend van Pearl Harbor, The Departed en 30 Rock, wordt beschuldigd van poging tot mishandeling en intimidatie.

De advocaat van Baldwin weerspreekt de aantijgingen, meldt TMZ. 'Er is onbetwistbaar videobewijs dat laat zien dat meneer Baldwin niemand heeft geslagen', zegt hij. 'Meneer Baldwin heeft geen enkele overtreding begaan. We hebben er alle vertrouwen in dat deze zaak na gedegen onderzoek snel en toereikend in de rechtszaal zal worden afgedaan.'