Placeholder

Albert wordt Connie’s nieuwe buurman

Connie Witteman krijgt niemand minder dan Albert Verlinde als nieuwe buurman. Zij zal in de toekomst dus nog beter haar best moeten doen om haar nieuwtjes en geheimen verborgen te houden.

Albert Verlinde begint, na de scheiding van zijn man Onno en de fusie van zijn bedrijf, een nieuw leven in Amsterdam. De RTL Boulevard-deskundige zal binnenkort zijn intrek nemen in een prachtig appartement in een van de beroemdste straten van Amsterdam. De 53-jarige showbizzdeskundige van RTL Boulevard wordt dan de buurman van Connie Witteman (voorheen Breukhoven) die al sinds enkele jaren in een prachtig appartementencomplex in de P.C. Hooftstraat woont.

’Albert was vorig jaar op een feestje van Connie, dat in de tuin werd gevierd. Hij werd meteen verliefd op die plek en is in het diepste geheim op zoek gegaan naar een woning daar. Hij had geluk, want in dezelfde periode kwam een van de mooiste appartementen vrij. Albert heeft het toen heel snel geregeld’, zegt een insider.

Albert heeft naar verluidt een prachtig appartement gekocht met een tuin die grenst aan het Amsterdamse Vondelpark. Hij heeft de beschikking over zo’n 200 vierkante meter en de woning is op de meest luxueuze manier afgewerkt.