Albert Verlinde

Albert Verlinde over ruzie met Connie Witteman: ‘Hoop dat het goedkomt’

Albert Verlinde lijkt spijt te hebben van zijn heftige woorden in Shownieuws. Zondagavond deelde Connie Witteman een video waarin ze zich kritisch uitliet over de coronamaatregelen, waarop de theaterproducent zei dat hij haar ‘door het trappenhuis’ wilde trekken.

In de video vertelt Connie dat ze niet snapt dat heel Nederland thuis moet blijven om de ziekenhuizen te ontlasten, maar mensen vervolgens wel op vakantie mogen naar Curaçao, met vierhonderd man in één vliegtuig. ‘Rutte, je loopt te kutten’, zei ze. De videoboodschap van Connie werd eergisteren getoond in Shownieuws, waar Albert Verlinde – haar buurman – als deskundige was aangeschoven. ‘Ik was niet thuis gelukkig, want ik had haar echt door het trappenhuis getrokken’, reageerde hij op de woorden van Connie.

Aangifte

Connie liet gisteren weten aangifte tegen Albert Verlinde te doen omdat ze ‘niet tegen zo’n grote agressieve man is opgewassen’. Ze vindt het onbegrijpelijk dat Albert Verlinde haar op televisie zo schoffeerde. Na de uitzending van Shownieuws heeft Albert Verlinde direct geprobeerd Connie te bereiken, maar die had geen behoefte aan contact. ‘Ik heb berichten gestuurd. Blijkbaar wil ze niet, maar dat geeft helemaal niet. We kijken wat er gebeurt, die kop koffie die staat’, liet hij gisteravond aan tafel bij Beau weten.

Eigen mening

Toch blijft Verlinde wel bij zijn standpunt. ‘Ik vind dat iedereen zijn eigen mening mag hebben, die heeft zij en die heb ik ook. En iedereen mag zijn eigen emotie hebben, en die heeft zij en die heb ik ook. Ik hoop oprecht dat het snel goed komt.’