Alain Clark weer alleen

Alain Clark (35) is weer vrijgezel. Zijn relatie met Roza (24) is over. "Ik heb geen vriendinnetje meer. We zijn al vier maanden niet meer samen, maar het is nu tijd dat men het mag weten", vertelt de zanger.

Eerder liet Alain nog weten een kindje met Roza te willen. “Ik heb dat ook altijd voor me gezien. Samen een kindje krijgen en oud worden met haar, maar we hebben allebei geconcludeerd dat het nu niet de tijd is voor onze relatie. Het werkte niet meer op een bepaald vlak," zegt hij in een interview met Quarter Magazine.
Omdat de twee nog erg moesten wennen aan de breuk, hield Alain het een tijdje voor zich. "Als mensen hiervoor ernaar vroegen, gaf ik antwoord alsof we nog bij elkaar waren, zodat we zelf konden wennen aan het idee zonder mediagedoe." Alain en Roza zijn zonder ruzie uit elkaar gegaan. "We zijn nog steeds gek op elkaar en ik zal ook altijd gek op haar blijven, dus wie weet. Voor nu is het is over, maar de connectie is er nog."
De zanger sluit dan ook niet uit dat hij en Roza elkaar in de toekomst weer zullen vinden. "Het heeft bijna het karakter van een oud romantisch toneelstuk van Shakespeare. Nu is niet het moment voor ons, maar de tijd zal het leren."
 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen