×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Alain Clark naar het Songfestival

Alain Clark naar het Songfestival
19.08.2014 -

Helemaal officieel is het nog niet, maar de kans is heel groot dat Alain Clark volgend jaar voor Nederland zal deelnemen aan het Eurovisie Songfestival. In Wenen gaat hij dan proberen de prestatie van Ilse en Waylon te verbeteren.


Beter presteren dan The Common Linnets op het Eurovisie Songfestival is bijna niet mogelijk. Ilse en Waylon werden dit jaar immers tweede. Alain, die volgens De Telegraaf onze nieuwe deelnemer wordt, gaat uiteraard echter voor de overwinning.

Volgend jaar vinden op 19 en 21 mei de halve finales plaats en op 23 mei de finale. Het wordt overigens een bijzonder Songfestival, want in 2015 vindt de zestigste editie van het liedjesfestival plaats.