×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Adele biecht geheim Twitteraccount op

13.03.2017 -

Zangeres Adele wist haar fans te vertellen dat ze een geheim Twitteraccount heeft. De Britse heeft geen officieel account. Het leek haar management geen goed idee om de praatgrage zangeres een spreekpodium op Twitter te geven. Adele zou dan te vaak in de problemen komen door haar loslippigheid. Wel wordt er een account in haar naam beheerd.


Als ze echt wil kan ze wel een geheim bewaren. Zo kwamen de Britse media er pas maanden later achter dat de zangeres was getrouwd. Adele doet momenteel een tour in Australië. Ze vertelde haar fans in Brisbane: 'Ik keek afgelopen nacht op Twitter. Ze weten niet dat ik een geheim account heb. Uiteraard weten ze het nu wel, omdat ik het vertel. Met 'ze' bedoel ik mijn management.'

'Ik mag niet twitteren want ik ben een behoorlijke flapuit en ik zeg vaak de verkeerde dingen.' De zangeres vond de regel van haar management zelf wat overdreven en besloot daarom stiekem een eigen account te maken.