Adam biedt Patricia excuses aan

Adam Curry heeft zijn excuses aangeboden aan zijn ex Patricia Paay in een urenlang gesprek dat tot 2 uur 's nachts duurde. De twee hadden elkaar sinds hun plotselinge scheiding in 2009 niet meer gesproken.

''Ik vond het lief dat hij sorry heeft gezegd. Sorry voor de foute keuze die hij gemaakt heeft'', vertelt Paay in De Telegraaf. Ze verweet hem dat hij hun scheiding niet goed heeft afgewikkeld, maar concludeert na het gesprek dat Adam geen miljoenen meer heeft liggen voor een financiële regeling. ''Nou ja, ook goed, dan is het hoge woord er nu maar uit; ik zal het zelf moeten doen."

Ze blikt tevreden terug op het uitgebreide gesprek met Adam, die weer vrijgezel is na zijn scheiding met Micky Hoogendijk. En ze waardeert zijn excuses. ''Zeker uit zijn mond. En nu is hij alleen. En hij is nog nooit alleen geweest. Ik vond hem er moe uitzien, zorgelijk ook. Ja, hij zal het zich ook allemaal anders hebben voorgesteld. Het is hem allemaal niet in de koude kleren gaan zitten. Hij heeft, dat begreep ik uit onze avond met elkaar ook meteen, geen gemakkelijke tijd met die vrouw gehad."