Ad Bouman heeft zin in Vinyl-marathon

192Radio organiseert op 18, 19 en 20 september een zogenaamde vinyl-marathon in Hotel Lapershoek in Hilversum. Diskjockeys als Ad Bouman draaien dan drie dagen lang niets anders dan singles en lp’s.

Ad Bouman heeft er nu al zin in. Vanaf vrijdagmiddag 18 september rond de klok van 12.00 uur draaien hij en diverse collega-dj’s drie dagen lang alleen maar vinyl, ofwel singles en lp’s. Tijdens de marathon, die zondag rond de klok van 20.00 uur eindigt, zullen naast Ad ook onder meer Jan van Veen, Rob Stenders, Gerard Ekdom, Jos van Heerden, Sander Hoogendoorn, Eddy Becker, Cees van Zijtveld en Peter Teekamp te horen zijn. ’Leuk toch, niet alleen oudere dj’s, maar ook jongeren als Gerard en Sander. We wilden het eerst in Scheveningen organiseren, maar als je de weersvooruitzichten ziet, zit een strandfeestje er niet echt in. Dus is Hotel Lapershoek in Hilversum een mooi alternatief.’

Tijdens de marathon vindt er een mini platenbeurs plaats, worden er unieke vinyl exemplaren geveild en zijn er diverse demonstraties. Tevens wordt er aandacht gevraagd voor de Stichting Nationaal Ouderen Fonds.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen