×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ABBA brengt na 35 jaar weer nieuwe muziek uit

27.04.2018 -

De Zweedse popgroep ABBA brengt aan het eind van het jaar nieuwe muziek uit. Dat maakt de groep zelf bekend via officiële kanalen.


'We voelden alle vier dat het, na 35 jaar, wel weer eens leuk zou zijn om de studio in te duiken. Dus dat hebben we gedaan', luidt het statement op de website. 'Het was alsof de tijd stil had gestaan en we alleen een korte vakantie hadden genomen sinds de laatste keer dat we in de studio waren. Een geweldige ervaring!'

Agnetha, Benny, Björn en Anni-Frid, de vier leden van ABBA, brengen twee nieuwe nummers uit. Een van de twee nummers heet 'I Still Have Faith In You' en zal in december voor het eerst te horen zijn tijdens een speciale tv-uitzending van NBC en BBC. Het nummer wordt dan door hologrammen van het viertal vertolkt. Deze digitale versie van de bandleden zijn in het najaar voor het eerst te zien, als de ABBA avatar tour van start gaat, een 'digitale tour', met hologrammen die gebaseerd zijn op hoe het viertal er in de jaren 70 uitzag.

ABBA is bekend van wereldhits als Dancing Queen, Waterloo en Mamma Mia. De groep won in 1974 het Eurovisie Songfestival en verkocht wereldwijd meer dan 370