×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

57-jarige Jamie Lee Curtis laat zien nog steeds een geweldig lichaam te hebben

2.11.2016 -

Jamie Lee Curtis staat al jaren aan de top van de acteerwereld. De 57-jarige actrice wordt natuurlijk ook een dagje ouder, maar aan haar lichaam is dat echt niet te zien.


Zowel Jamie als collega John Stamos deelt een kiekje van de actrice in een strak turnpakje. Maar er zijn nergens bobbeltjes op putjes te zien op haar lichaam. John is ook duidelijk onder de indruk, want hij noemt haar zelf perfect. 

John en Jamie Lee spelen samen in de serie Scream Queens. Ze zijn volop bezig met de opnames en Jamie regisseert de aflevering waarin ze in dit outfitje verschijnt. 

 

Let's do the Lycra time warp again. Dean Munsch gets her groove on with an unexpected visitor! @screamqueensfox #screamqueens

Een foto die is geplaatst door Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie) op

 

Being directed by HOTTIE @curtisleejamie #Perfect

Een foto die is geplaatst door John Stamos (@johnstamos) op