×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

50 Cent vreest voor leven

50 Cent vreest voor leven
20.02.2019 -

50 Cent voelt zich niet veilig sinds bekend werd dat een politiecommandant zijn collega's instructie gaf de rapper neer te schieten als ze hem zouden zien. 'Ik vrees voor mijn leven', schrijft 50 Cent op Instagram. Eerder deze week kwam naar buiten dat de politie in New York onderzoek doet naar de politieman die dit afgelopen zomer gezegd zou hebben.


‘Ik heb niet kunnen slapen nadat ik dit heb gehoord’, zegt de rapper. Vooral het idee dat 50 Cent niet op de hoogte was van de kwestie bezorgt hem slapeloze nachten. ‘De politie heeft me nooit ingelicht over de dreiging.’ De rapper zegt daarnaast dat hij zijn werk in New York voorlopig staakt en wederom dat hij overweegt de stad aan te klagen.

De commandant zou de opmerking hebben gemaakt voorafgaand aan een liefdadigheidsbokswedstrijd van het politiekorps in New York waar 50 Cent een van de gasten was. De aanleiding zou zijn dat de rapper de politieman ervan had beschuldigd de eigenaar van een nachtclub te hebben gechanteerd. Het korps, dat eerder aangaf dat de opmerking een grap was, is de zaak intern aan het onderzoeken.