×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

50 Cent gearresteerd

26.06.2016 -

50 Cent was gewaarschuwd, maar hij kon het niet laten. De rapper vloekte tijdens een optreden op het Caraïbische eiland Saint Kitts en werd daarom gearresteerd.


50 Cent, die niet bekendstaat om zijn nette raps, trad zaterdag voor 40.000 mensen op tijdens het St. Kitts Music Festival en ‘vergat’ zijn microfoon weg te trekken toen de scheldwoorden voorbij kwamen. Op Saint Kitts is schelden verboden. Omdat ‘Fiddy’ ondanks waarschuwingen toch ‘motherfucker’ riep, werd hij gearresteerd.

Na zijn optreden werd 50 Cent opgewacht door agenten, die hem naar een politiebureau brachten. Hoewel schelden in het openbaar een kleine overtreding is, zit de rapper voorlopig vast op het eiland. Maandag moet hij voor een rechter verschijnen, waarna hij waarschijnlijk een boete moet betalen.