×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

3FM-dj Domien vraagt jeugdliefde ten huwelijk

3FM-dj Domien vraagt jeugdliefde ten huwelijk
29.07.2017 -

3FM-dj Domien Verschuuren heeft op vakantie in Italië zijn jeugdliefde Caroline ten huwelijk gevraagd. In een post op Instagram deelt Verschuuren zaterdag het heugelijke nieuws.


"Precies tien jaar geleden vroeg ik haar verkering. Nu, in Toscane, vroeg ik haar ten huwelijk. Tussen de tranen door zei ze 'ja'." Bij het bericht plaatst de dj een foto van zijn vriendin met betraande ogen, een glimlach en een verlovingsring om haar vinger.

De 29-jarige radioman biechtte een jaar geleden in een interview met Viva op dat hij na zijn debuut in het Glazen Huis even afstand wilde van zijn jeugdliefde. Naar eigen zeggen raakte hij flink van slag van de roem en zette hij na acht jaar een punt achter de relatie. "Ik werd onrustig. Vroeg me af of er niet meer was en of ik niet meer moest experimenteren." Na drie maanden kwam hij terug van dat besluit en besloot hij dat hij niet zonder Caroline kan.